Schilder Middelkerke

Voor alle schilderwerken in Middelkerke biedt Decorateur Verstraete de beste kwaliteit voor al uw schilderservicebehoeften. Wij bieden u een volledig assortiment van schilderdiensten voor zowel binnen- als buitenschilderwerken. Bezit u een woning of een handelszaak? Onze schilders uit Middelkerke gebruiken verven en gereedschap van de beste kwaliteit zodat u lang kunt genieten van het resultaat. Net daarom blijven wij de beste lokale schilder in Middelkerke die u kunt inhuren. Wist u dat u zelf 10 jaar garantie krijgt bij ons voor buitenschilderwerken?*
*Na de gratis opmaak van een gunstig technisch verslag, 10 jaar garantie op uw gevelschilderwerken.
schilder Middelkerke

Schilder en decorateur Middelkerke

Decorateur Middelkerke

Bij Decorateur Verstraete kunt u rekenen op meer dan 35 jaar ervaring in decoratie- en schilderwerken, die we aanbieden in Middelkerke en omgeving. Vertrouw op uw lokale vakman. Of het nu gaat om het schilderen van één ruimte of een volledige opknapbeurt van uw huis.
Door alleen maar de beste materialen te gebruiken, waaronder verf van Boss Paints, gordijnen van Luxaflex en Velux, onderhoudsproducten van Woca, … bent u zeker van de beste resultaten. Voor wij onze werken aanvangen komen wij eerst langs om een offerte op maat te maken met een vaste prijs. Geen verrassingen bij ons. U betaalt waarvoor u getekend hebt. Van concept tot oplevering, wij laten onze klanten altijd blij achter met een eersteklas resultaat.
Als erkende schilder uit Middelkerke zijn we erop gericht om u een zorgeloze ervaring te bieden op basis van een op maat gemaakt projectplan. Wij kijken ernaar uit om project tot een goed einde te brengen.
Maïte Waldmann
Zaakvoerder

Ons team

Best from Instagram

Shopping Cart (0)

Winkelwagen